SLEEP, EAT, MEET

Arrangement 'het Joppe's Onderonsje': Slapen in Art B&B Huize Hermine en dineren in het gastvrije Bosrestaurant in Joppe. 

Wat voor activiteit of evenement u ook wilt voor uw organisatie, Huize Hermine biedt veel mogelijkheden; vergaderen in stijl voor kleine groepen tot ca 12 personen, als filmlocatie, voor coachingsessies is slechts een greep uit de mogelijkheden. Heeft u zelf nog andere ideeen, neem gerust contact op.

thumb E9T8010 1024
ARRANGEMENT ' 'T JOPPE'S ONDERONSJE'

Arrangement 'het Joppe's Onderonsje'

Slapen in Huize Hermine en dineren in het gastvrije Bosrestaurant in Joppe.

Art B&B Huize Hermine biedt u twee doordeweekse overnachtingen in een kamer naar keuze, alsmede één (h)eerlijk uitgebreid diner. 

Prijs € 275,00 o.b.v. twee personen inclusief:

-  2x ontbijt

-  toeristenbelasting

-  WIFI

-  1x diner voor 2 personen bij Het Bosrestaurant in Joppe.

Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen op telefoonnummer 0575-49.11.38 of 06-55.30.33.29 

 

E9T2484
MEETING

De serre van Huize Hermine is een bijzondere locatie geschikt voor diverse activiteiten. Te denken valt aan vergaderen, het voeren van sollicitatiegesprekken of coachingsessies.

Met name de intimiteit en de privé sfeer bieden u de gelegenheid om in deze unieke omgeving in alle rust met elkaar van gedachten te kunnen wisselen en tot mooie ideeën te komen.

Voor groepen tot 12 personen hebben wij een grote eikenhouten stamtafel in het midden van de sfeervolle serre staan. Een heerlijke plek om te vergaderen met een gemoedelijke sfeer, hier voelt iedereen zich snel thuis. Extra inspiratie ontvangt u door de hedendaagse kunst aan de muren. Graag ontvangen wij u in ons sfeervolle pand aan de Huzarenlaan in Joppe.