HvdB web 16.9
E9T2580
huize hermine zitje zicht op tuin2
E9T22
PS web 16.5
E9T2632
E9T2591
PS web 16.6
E9T26
huize hermine zit achter

Logeren

In B&B Huize Hermine beschikt u over een 'eigen vleugel' waar zich de slaapkamer, badkamer, lounge en veranda met houtkachel bevinden.

Op de veranda van Huize Hermine kunt u 's avonds een vuurtje stoken in de Jøtul houtkachel en vervolgens genieten van de sterrenhemel, met op de achtergrond de mysterieuze geluiden uit het bos.

Huize Hermine is een ware droomlocatie, gebouwd in 1909 voor, u raadt het al, Hermine. Hermine, een ziek meisje, woonde hier samen met haar verzorgster. Wat nu een prachtige tuin is, ontworpen door Anet Scholma van Buro Mien Ruys, was in de tijd van Hermine een uitgestrekt heideveld.  


Voor meer foto's van de slaapkamer, lounge, badkamer, eetkamer en veranda, klikt u op onderstaande links.

Leuke recensie op www.ColumbusMagazine.nl

Een van de gasten van Art B&B Huize Hermine heeft een recensie geschreven voor 'Columbus Magazine':

"Paradijselijke Kunst B&B vlak bij Deventer

De deur wordt open gedaan door iemand die in de verste verte niet lijkt op een Hermine. Toch is Maarten Goossens eigenaar en bewoner van dit ruim 100 jaar oude pand aan een boslaan in Joppe. Als gastvrijheid een naam zou hebben, dan luidde die vast en zeker Maarten. Of als kunst een naam zou hebben, of design, of luxe, of een ontbijt, of, en, zo, voort.

LEES MEER
Nieuwe kunstenaars 2017!

Danielle van Strien & Ronald de Ceuster zijn in 2017 de nieuwe kunstenaars in Huize Hermine!

 

LEES MEER
Recensie van Dhr. Elkhuizen

Recensie B&B/galerie Huize Hermine in Joppe

 

Joppe: een gehucht in een bos, dicht tegen Gorssel aan. Met twintig huizen en een enorme neogotische kerk. Vermoedelijk gebouwd voor de priesterzoon van een rijke herenboer. 

LEES MEER