DSC 0142
Pam 14 23 Desire Slaapkamer
Rita 14 01 baklijsten kleur Slaapkamer
BO web 16.3
RS TO web 16.20
AT web16.8
Art B&B Pam Schellekens - serie
Art B&B Sirpa, Pim Palsgraaf, Pam, Sema Bekorovic,
PS web 16.2
EvdL web 16.15
RK web 16.17
MB website 16.1
Art B&B Liesbeth Bos
Art B&B Teun Hocks

Kunst

Kunst in een eigentijds interieur.

In Art B&B ‘Huize Hermine’ wordt een brede selectie van hedendaagse kunst getoond. Door de manier van presenteren kan men zich makkelijker een beeld vormen hoe een schilderij, een foto of een beeld in het eigen interieur tot zijn recht zal komen. Bijkomend voordeel is dat de gasten, vanuit bijvoorbeeld de luie bank, langere tijd het kunstwerk op zich kunnen laten inwerken.

Naast de tijdelijke collectie, met werken van Henk van den Bosch, Jeroen Diepenmaat, Babet Oldeweghuis, Rita Kok, Robbin Baas, Mirjam Kuitenbrouwer, Liesbeth Bos, Elise van der Linden, Maarten Brinkman en Paméla Maria, hangen er ook foto's, schilderijen, objecten etc. van  o.a. Dan Estabrook (VS), Teun Hocks, Risk Hazekamp, Bas Migchels, Korneev (S/R), Gert Waidmaier (D), Lilian Kreuzberger, e.v.a.
Klik op onderstaande link om de huidige collectie te bekijken. Of neem een kijkje op www.cubegallery.nl

Leuke recensie op www.ColumbusMagazine.nl

Een van de gasten van Art B&B Huize Hermine heeft een recensie geschreven voor 'Columbus Magazine':

"Paradijselijke Kunst B&B vlak bij Deventer

De deur wordt open gedaan door iemand die in de verste verte niet lijkt op een Hermine. Toch is Maarten Goossens eigenaar en bewoner van dit ruim 100 jaar oude pand aan een boslaan in Joppe. Als gastvrijheid een naam zou hebben, dan luidde die vast en zeker Maarten. Of als kunst een naam zou hebben, of design, of luxe, of een ontbijt, of, en, zo, voort.

LEES MEER
Nieuwe kunstenaars 2017!

Danielle van Strien & Ronald de Ceuster zijn in 2017 de nieuwe kunstenaars in Huize Hermine!

 

LEES MEER
Recensie van Dhr. Elkhuizen

Recensie B&B/galerie Huize Hermine in Joppe

 

Joppe: een gehucht in een bos, dicht tegen Gorssel aan. Met twintig huizen en een enorme neogotische kerk. Vermoedelijk gebouwd voor de priesterzoon van een rijke herenboer. 

LEES MEER