Nieuwe kunstenaars 2017!

Daniele van Strien & Ronald de Ceuster zijn in 2017 de nieuwe kunstenaars in Huize Hermine!

Paméla Maria (textiel) en Liesbeth Bos (schilderijen) zijn er vanaf het begin al bij. Babet Olde Weghuis (schilderijen), Rita Kok (weefwerken), Tijn van Orsouw (design) exposeren hier nu voor het vierde jaar en Henk van den Bosch (schilderijen), Aebele Trijsburg (fotografie) en Jeroen Diepenmaat (tekeningen) voor het derde jaar.  Sinds vorig jaar exposeren Mirjam Kuitenbrouwer (schilderijen), Maarten Brinkman (ruimtelijk werk en werk op papier) en Elise van der Linden (ruimtelijk werk) ook hier. En Daniele van Strien & Ronald de Ceuster zijn in 2017 de nieuwe kunstenaars in Huize Hermine! Neem een kijkje bij 'collectie' op de pagina 'Kunst' of plan een bezoekje aan Huize Hermine om uzelf in alle rust onder te dompelen in kunst.   

Leuke recensie op www.ColumbusMagazine.nl

Een van de gasten van Art B&B Huize Hermine heeft een recensie geschreven voor 'Columbus Magazine':

"Paradijselijke Kunst B&B vlak bij Deventer

De deur wordt open gedaan door iemand die in de verste verte niet lijkt op een Hermine. Toch is Maarten Goossens eigenaar en bewoner van dit ruim 100 jaar oude pand aan een boslaan in Joppe. Als gastvrijheid een naam zou hebben, dan luidde die vast en zeker Maarten. Of als kunst een naam zou hebben, of design, of luxe, of een ontbijt, of, en, zo, voort.

LEES MEER
Nieuwe kunstenaars 2017!

Danielle van Strien & Ronald de Ceuster zijn in 2017 de nieuwe kunstenaars in Huize Hermine!

 

LEES MEER
Recensie van Dhr. Elkhuizen

Recensie B&B/galerie Huize Hermine in Joppe

 

Joppe: een gehucht in een bos, dicht tegen Gorssel aan. Met twintig huizen en een enorme neogotische kerk. Vermoedelijk gebouwd voor de priesterzoon van een rijke herenboer. 

LEES MEER
Verkooptentoonstelling

In slaap vallen met hedendaagse betaalbare kunst boven het bed... is mogelijk bij Art B&B Huize Hermine.
Zo exposeren er nu twaalf kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines: Jeroen Diepenmaat met tekeningen, assemblages van Paméla Maria en Maarten Brinkman, weefwerken van Rita Kok, schilderijen van Mirjam Kuitenbrouwer, Henk van den Bosch, Babet Olde Weghuis en Liesbeth Bos, foto's van Aebele Trijsburg, Elise van der Linden en Danielle van Strien. Daarnaast zijn er ook objecten van Elise van der Linden, Dirk Zegel en Ronald de Ceuster te bewonderen.

 

LEES MEER
Cello Festival Zutphen 2017!

De absolute top op de mooiste locaties in Zutphen 

Het unieke en internationaal zeer gewaardeerde Cello Festival wordt in 2017 jaar voor de 9e keer gehouden van xx tot xx augustus!

Voor meer informatie en het volledige programma bezoek de site: www.cellofestivalzutphen.nl

LEES MEER
Exposeren in Huize Hermine

Bent u de kunstenaar die graag in Huize Hermine wil exposeren? Met schilderijen, tekeningen, fotografie of design? Afgestudeerd aan een kunstacademie? Laat dit ons weten! Graag willen we samen met u van Huize Hermine een gevarieerd podium maken voor kunstenaars. 

 

LEES MEER